Een Nederlandstalige fotografie blog gemaakt door twee fotograferen.

Infoto staat voor informatie over fotografie. Op deze Nederlandstalige fotografie blog kan je over van alles lezen wat met fotografie te maken heeft. Van basiskennis tot gevorderde informatie, maar ook leuke DIY of fotografie hacks.

Onze passie is fotografie en wij willen het liefst onze passie met jullie delen! Wij zoeken dagelijks nieuwe informatie over fotografie en andere bijzaken, maar miste toch een goed persoonlijk platform waar je al deze informatie terug kan vinden. Deze Nederlandstalige fotografie blog is geschikt voor iedereen.

Ben jij nu ook zo dol op fotograferen als dat wij dat zijn, maar wil je graag wat meer achtergrond informatie of juist leuke ideeën om uit te werken? Neem dan een kijkje op onze fotografie blog. Op deze blog vind je de tips en tricks om jouw fotografie naar een hoger level te tillen. De blogposts variëren van technisch naar goede beginners tips of een leuke DIY om zelf uit te proberen.

Wij richten ons niet alleen op digitale fotografie, maar ook op analoge fotografie. Dus ben je er aan toe om een nieuwe stap te maken naast jouw digitale fotografie kan je op onze blog meer lezen over analoge fotografie en wat daar allemaal bij komt kijken.